BUSINESS & LOOPBAAN COACHING

METHODIEK VOOR BUSINESS & LOOPBAAN COACHING

 

WERK DAT ECHT BIJ JE PAST

Je loopt vast in je werk of in je eigen bedrijf. Weet niet (meer) wat je wilt. Of dit werk nog bij je past. Je raakt energie kwijt en weet niet wat je volgende stap is en hoe je deze moet maken. De Signature 4 Success® methodiek is erop gericht om blijvende verandering te creëren. Met een beproefd 8-stappenplan begeleidt ik je naar helderheid van binnenuit. Dat is ons credo. Vanuit eigen kracht en toegevoegde waarde invulling geven aan je werk, loopbaan of ondernemerschap.

DE GOUDEN DRIEHOEK

 

De basis van het Signature 4 Success® 8-stappenplan ligt in ‘de gouden driehoek’ van:

  • voelen, weten: sensitiviteit ontwikkelen
  • denken: scherpte aanbrengen
  • doen: strategische keuzes maken

Het gaat immers om actie nemen en daadkracht tentoonspreiden, maar dan wel vanuit zuiver voelen en weten.

ONDERNEMERS & PROFESSIONALS

Ondernemers begeleid ik bij het ontwikkelen van hun eigen business signatuur. Van daaruit kijken we samen naar het aanbod en authentieke marketing & sales. Professionals in loondienst help ik bij het ontwerpen van hun persoonlijke signatuur, marktpropositie, een concreet zoekprofiel en strategisch plan.

TRANSFORMATIES

Doordat de coaches aangesloten bij Signature 4 Success® met dezelfde methodiek werken kunnen we bij veranderingen in teams en/of organisaties parallelle trajecten uitvoeren. Alle coaches zijn ervaren en hebben hun eigen business en specialisme. Juist deze pluimage aan coaches maakt dat wij elkaar verrijken met kennis en ervaring. Dat is een van de speerpunten van Signature 4 Success®, elkaar stimuleren en prikkelen om nog meer impact te hebben op de (werkende) levens van onze klanten. Transformaties, daar richten wij ons op.  Wil je meer weten, over hoe we jou, je team en/of je medewerkers kunnen helpen?