PERSOONLIJKE COACHING

GET LOST IN NATURE & FIND YOUR HAPPY SELF

 

Het programma waarin ik je alles leer over tijd en ruimte voor jezelf creëren, hoe je innerlijke rust in je leven kan ervaren. Over hoe je kiest voor jezelf, zonder de ander tekort te doen. Ik leer je hoe je met de stroming mee kan varen, in plaats van ertegenin. En on top of it all, ga je meer energie ervaren, plezier maken en je daadwerkelijk gelukkig voelen.

 

EEN CADEAU VOOR JEZELF

Twaalf weken echt werken aan jezelf. Met een kleine groep inspirerende vrouwen. Een waar cadeau voor jezelf, inclusief fijne doch krachtige presents in de present die je helpen in je reis. De reis waarin ik je tools ga geven die je de rest van je leven kan gebruiken. En het allermooiste, zelfs de prijs is een cadeautje.

 
WAT GA JE ONTVANGEN

– Een uitgebreide intake en kennismaking om te bepalen of dit programma echt voor jou is
– Elke 4 weken een live dagdeel met alle deelneemsters
– Elke week een mail met daarin de opdracht voor die week, inclusief een afgestemde meditatie
– Vanaf het moment dat je instapt zowel fysiek als mentaal in beweging komen
– Toegang tot een besloten facebookgroep, waar ook ik aanwezig zal zijn
– Een cadeaupakket met SelfCare cadeautjes

 

DATA & LOCATIE

De data voor de Live dagen zijn 03 september, 01 oktober en 05 november 2019.
Deze Live dagen zullen plaatsvinden in de omgeving van Breda.
Verder is het programma online te volgen.

XL INSPIRATIESESSIE

In een XL inspiratiesessie gaan we samen anderhalf uur op pad. We wandelen in de polder* vlak bij mijn huis. De prachtige polder waar ik elke dag kom en die ik liefkozend ‘mijn achtertuin’ noem. Jij mag het doel, het thema of de vraag van de wandeling bepalen. Ik garandeer je mooie inzichten en een heerlijk moment voor jezelf.

Een XL inspiratiesessie boek je voor € 147,-

* Een andere locatie is bespreekbaar, reiskosten zullen dan in rekening worden gebracht.

Danielle helpt je zelf de antwoorden te vinden op je vraag(en) Ik spreek uit eigen ervaring. Toen ik aan de sessie begon had ik nog geen idee wat het me zou brengen en ging ik er blanco in, dus zonder verwachtingen. Wat het me bracht, was een bijzonder mooie ontmoeting met Danielle, die mij meteen het gevoel gaf dat het goed zat en dat ik haar kon vertrouwen om mijn gedachten en vragen gewoon op haar los te laten;) Super fijn om met iemand te kunnen praten, die je begeleid en vooral de haast uit je haalt…je tijd laat nemen en tot rust laat komen! Ik ben na onze sessie tot nieuwe inzichten gekomen, die ik meteen ben gaan toepassen en daar heel blij van word;)

Sabiha Barkey

Studio S•A•B

Reserveer NU jouw XL InspiratieSessie via de CONTACT knop