Mind-Walk is voor mij iets om naar uit te kijken. Iedere woensdag een moment van rust in de natuur, terwijl je wel bezig bent.
Daarnaast is het fijn dat Danielle, samen met de rest van de groep, je een luisterend oor biedt.

Danielle helpt me ‘naar buiten te keren en buiten weer naar binnen te keren’ letterlijk en figuurlijk! Met zachtheid naar mezelf te kijken en vertrouwen in het proces te hebben! Fijne groep die ‘veilig’ voelt en waarin ruimte is om jezelf te zijn!

Mind-Walk is heerlijk voor als je graag rust en beweging afwisselt. Het is heerlijk om al bewegend, wandelend of met gemakkelijke oefeningen, te ontspannen. Zeker in de mooie groene omgeving waarin we ons telkens bevinden. Het is als het ware finetunen van je zintuigen, om de week van je af te schudden, dichter bij jezelf te komen of alles op een rijtje te zetten.

De kleine groep is erg fijn en de wandelingen zijn verrassend op een fijne manier. Zeer aan te raden!

Het grootste compliment dat ik Danielle kan geven, is dat zij het voor elkaar krijgt mij in weer én wind van de bank af te krijgen om aan de  Mind-Walk te gaan! Iedere maandagavond kijk ik er weer naar uit om een bijzondere avond te mogen beleven. Danielle bereidt haar avonden zorgvuldig voor met een bepaald thema dat centraal staat. Mooi om te ervaren wat het met je doet om echt even aandacht voor jezelf te hebben. Wat het voor mij zo fijn maakt, is dat er ook altijd ruimte is voor humor, we hebben gewoon ook ontzettend veel lol met elkaar.

Kortom: Mind-Walk is écht een aanrader voor lichaam en geest!