Wat me telkens weer opvalt als ik met de prachtigste vrouwen sta te praten is dat ze zo ontzettend veel MOETEN. Ze hebben het gevoel overal verantwoordelijk voor te zijn en ‘moeten’ niet alleen heel veel van zichzelf, maar voelen ook heel sterk de druk van de maatschappij. De druk van hoe het allemaal hoort en de verplichtingen die daaruit voortvloeien.

Ont-moeten
En alsof het dan nog niet druk genoeg is leggen zij ook de lat nog eens enorm hoog voor zichzelf, want als ze iets doen, dan ‘moet’ het wel goed! En in die drukte van al het ‘moeten’ lopen zij zichzelf voorbij. Geen tijd om even bij te komen. Geen tijd voor me-time, gezellige avonden voelen als sociale ‘verplichtingen’. En al helemaal geen tijd om stil te staan bij hoe ze zich voelen. Misschien herken je jezelf wel in bovenstaand verhaal? Of misschien herken je iemand die je goed kent?

Mijn wens voor jou
Wat ik al deze prachtige vrouwen en jou toewens is Rust, Ruimte en een heerlijk Ritme. Rust in je hoofd, een stop op de gedachtestroom, die nooit stil lijkt te staan. Rust in je lijf, zodat jij je heerlijk kunt ontspannen en opladen.
Ruimte om de dingen te doen waar jij zo blij van wordt. En een Ritme waarbij je in evenwicht blijft, met voldoende Ruimte en Rust.

12 Selfcare cadeautjes van mij voor jou
Tot Rust komen en Ruimte maken voor jezelf start met lief zijn voor jezelf. Jezelf echt de Ruimte gunnen om de zo welverdiende Rust ook daadwerkelijk te nemen. Dus speciaal voor jou en al die andere prachtige vrouwen heb ik een selfcare kalender gemaakt. Een kalender met 12 selfcare cadeautjes, voor elke maand één. Een verwennerij voor jezelf, omdat je het verdient. Gewoon omdat je bent wie je bent. Omdat je helemaal goed bent zoals je bent. Je downloadt de kalender hier.

Geven maakt gelukkig
Bij het maken van deze kalender werd ik zo ontzettend blij, dat ik heb besloten, vanaf het nieuwe jaar, elke maand één van deze cadeautjes weg te gaan geven. Wil jij als eerste op de hoogte zijn welk cadeau en hoe ik het ga verloten? Schrijf je dan hier in voor mijn InspiratieMails, dan ben jij als InspiratieRijk fan als eerste op de hoogte.

Delen is helen
Gun je deze kalender ook aan iemand in je naaste omgeving, deel hem dan en hou je vooral niet in.