Het was Tweede Kerstdag. We zaten in de auto op weg naar mijn familie en uit de radio kwamen de prachtige teksten van het nummer ‘A million dreams’ van Pink. Ik kreeg er spontaan kippenvel van. En ook nu nog, telkens als ik dit prachtige nummer hoor, komen de emoties omhoog. Dat is wat muziek met je en voor je kan doen. Dat is waarom ik muziek ook graag inzet bij mijn coaching.

Muzikale reflectie
De reden dat dit nummer me zo ontzettend raakt is dat het raakt aan mijn missie. Het beschrijft een deel van het pad wat ik al heb afgelegd.

They can say, they can say it all sounds crazy
They can say, they can say I’ve lost my mind

Mijn missie
Maar het verwoord ook prachtig het verlangen dat ik koester. Het verlangen om zo veel mogelijk vrouwen te verlossen uit hun gevangenis. De gevangenis van gedachten waarin ze vastzitten, waarin ze rondjes lijken te draaien. Ik geloof namelijk dat iedereen, dus ook jij, kan leven in een wereld die je zelf vormgeeft.

I don’t care, I don’t care, so call me crazy
We can live in a world that we design

Mijn verlangen
Het is mijn verlangen om vrouwen te verlossen van de eeuwige gedachtestroom. De gedachten die ze ’s nachts wakker houden en zo enorm vermoeien. De gedachten die verlammen en ervoor zorgen dat dromen niet (langer) worden nagejaagd. De gedachten dat ze niet goed genoeg zijn en eerst nog dit of dat moeten leren, kunnen of zijn voordat….

Hoe groot of klein jouw verlangen, jouw droom ook is.
Graag loop ik een stuk(je) met je mee op jouw pad.
Deel je dromen met me en samen geven we vorm aan een wereld die bij jou past.

However big, however small
Let me be part of it all
Share your dreams with me
You may be right, you may be wrong
But say that you’ll bring me along
To the world you see
To the world I close my eyes to see
I close my eyes to see

Mijn droom
Het is mijn droom de gedachtestromen die jou wakker houden te vervangen door de mooiste kleuren.
Met de prachtigste tinten om jouw leven mee vorm te kunnen geven.
Een leven vanuit Innerlijke Rust om van daaruit Persoonlijke Ruimte te kunnen creëren en jouw Natuurlijke Ritme te gaan volgen.

Every night I lie in bed
The brightest colors fill my head
A million dreams are keeping me awake
A million dreams, a million dreams
I think of what the world could be
A vision of the one I see
A million dreams is all it’s gonna take
A million dreams for the world we’re gonna make

Hoe ziet de wereld, jouw mooiste wereld eruit in je dromen? Stel het je voor en zet je zintuigen in. Kun je het horen, voelen, ruiken, proeven en zien? Ik zou het enorm leuk vinden als je jouw droomwereld met me deelt.

5 x Gratis InspiratieSessie
Heb je na het lezen van dit blog behoefte aan een Inspiratiesessie om te kijken hoe jij jouw wereld anders zou kunnen inrichten, zodat je meer Rust, Ruimte en Ritme gaat ervaren? Deze maand geef ik 5 Inspiratiesessies van 30 minuten weg. Wil je in aanmerking komen? Stuur me dan een mailtje. En natuurlijk mag je dit blog doorsturen naar familie en vriendinnen die ook wel een inspiratiesessie kunnen gebruiken.