HET BOS PROGRAMMA

Het programma waarin ik je alles leer over tijd en ruimte voor jezelf creëren, hoe je innerlijke rust in je leven kan ervaren. Over hoe je kiest voor jezelf, zonder de ander tekort te doen. Ik leer je hoe je met de stroming mee kan varen, in plaats van ertegenin. En on top of it all, ga je meer energie ervaren, plezier maken en je daadwerkelijk gelukkig voelen.

De thema’s die onder andere voorbij zullen komen zijn:
 Hoe je Rust in je Hoofd, in je Lijf en in je Leven kunt ervaren.
* Hoe je jezelf op een liefdevolle manier centraal kunt stellen.
* Hoe je meer Ruimte voor jezelf, meer Me-Time, kunt creeren zonder je schuldig te voelen.
* Hoe je jouw leven in kunt richten in een Ritme, een tempo, dat bij jou past.

EEN CADEAU VOOR JEZELF

Twaalf weken echt werken aan jezelf. Met een groep inspirerende vrouwen. Een waar cadeau voor jezelf, inclusief fijne doch krachtige presents in de present die je helpen in je reis. De reis waarin ik je tools ga geven die je de rest van je leven kan gebruiken. En het allermooiste, zelfs de prijs is een cadeautje.

 
WAT GA JE ONTVANGEN

– Een uitgebreide 1:1 InspiratieSessie voorafgaand aan de start van het programma (live of online).
– Een start om bewust stil te gaan staan bij waar je je nu bevind in je leven.
– Gedurende 12 weken een moment voor jezelf, om op te laden en tot rust te komen in de vorm van een wekelijkse opdracht via de mail (inclusief een visualisatie, een creatieve opdracht en een verrassing).
– Toegang tot een Besloten Facebook en App Groep, waarin ik natuurlijk actief aanwezig zal zijn.
– Een, op jouw afgestemd, cadeaupakket met cadeaus die je zullen ondersteunen tijdens en zeker weten ook na afloop van het BOS programma.
– Elke 3 weken een 1,5 uur durende 1:1 coaching sessie met mij (live of online).
– Vanaf het moment dat je instapt zowel fysiek als mentaal in beweging komen
– Tools die je voor je de rest van je leven kunt gebruiken.

Ik kijk ernaar uit om samen het BOS in te gaan!

BLIKOPENER ZANDBAKSESSIE

Tijdens een BlikOpener Zandbaksessie  gaan we samen 2 uur ‘spelen’.

Jouw wijsheid zit vanbinnen. Samen nemen we een kijkje wat het je zegt!

Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat er teveel leuks op je pad verschijnt? Of heb je gewoonweg behoefte aan orde in de chaos? Of misschien loop je wel steeds in hetzelfde rondje? Dan helpt het om er op een nieuwe naar te kijken, te ordenen en een manier te vinden om je vaste patronen te doorbreken. Dat zijn de resultaten van een BlikOpener Zandbaksessie.

Je beeldt je vraagstukken uit met behulp van spelmateriaal in het zand van een tafelzandbak. Je creeert daardoor meer grip, duidelijkheid en overzicht.

HOE WERKT EEN BLIKOPENER?

Je hebt een hulpmiddel nodig om bij je eigen wijsheid te komen en het te kunnen zien. De BlikOpener verruimt je blik, je ziet meer. Alle antwoorden zitten in jezelf, soms heb je een ander nodig om dit te zien.

Ik ben een gecertificeerd BlikOpener coach en samen met mij zet je een beeld neer van je huidige situatie en vraagstukken. We bekijken en bespreken wat er in beeld komt.

In een daaropovolgende sessie maak je een tweede opstelling, met miniaturen in het zand, naar een mogelijk wensdoel of toekomstbeeld. Deze brengen we  duidelijk in beeld. Daarna kijken we samen naar de stappen die gezet kunnen worden.

Zowel bewust als onbewust werken deze beelden door. De mogelijkheden en kansen komen duidelijk in beeld en de eventuele valkuilen die je wil  overwinnen.

Een BlikOpener Zandbaksessie boek je voor € 147,-

* Een andere locatie is bespreekbaar, reiskosten zullen dan in rekening worden gebracht.

Onlangs heb ik bij Danielle een zandbaksessie mogen volgen. Ik was wel nieuwsgierig, kon me niet zo goed voorstellen wat het me kon brengen. Er stond een bak met zand voor me klaar met daarnaast heel veel spulletjes. Danielle vroeg me of ik iets specifieks wilde opstellen. Ik had er van te voren natuurlijk ook al over nagedacht maar kon niet echt iets bedenken. Wat vind je ervan als we je huidige situatie opstellen?,  stelde Danielle voor.  Zo gezegd, zo gedaan. Ik stond voor de tafel en hoorde mezelf zeggen: even denken hoor. Om vervolgens bewust het denken los te laten en te gaan voelen.

En toen gingen mijn handen als vanzelf naar verschillende items op de tafel. Een poppetje voor mijn vriend, een voor mezelf en 2 voor mijn zoontjes. Ik zoek eigenlijk nog een hart, zei ik tegen Danielle. Wacht ik teken het wel in het zand. En toen zei Danielle, kijk eens goed naar de poppetjes die je gepakt hebt. En inderdaad, het poppetje die mijn vriend vertegenwoordigde had een hartje bij zijn mond, die van mij een hartje op zijn buik en ook de poesjes die mijn zonen vertegenwoordigde hadden 2 hartjes! Gebeurt dat je in het dagelijks leven ook, dat je op zoek bent naar iets, wat er al is?

Boem, die kwam even binnen! Daarna zijn we nog verder gegaan met nog meer mooie inzichten bij de andere spullen die in mijn bak stonden. Mooi hoe Danielle op een hele warme, vertrouwde manier toch stevige vragen aan je stelt en je bewust maakt van patronen.

Ik vond het een cadeautje deze zandbaksessie!

Nathalie Walvoort

Cornectie

Reserveer NU jouw BlikOpener Sessie via de CONTACT knop

XL INSPIRATIESESSIE

In een XL inspiratiesessie gaan we samen anderhalf uur op pad. We wandelen in de polder* vlak bij mijn huis. De prachtige polder waar ik elke dag kom en die ik liefkozend ‘mijn achtertuin’ noem. Jij mag het doel, het thema of de vraag van de wandeling bepalen. Ik garandeer je mooie inzichten en een heerlijk moment voor jezelf.

Een XL inspiratiesessie boek je voor € 147,-

* Een andere locatie is bespreekbaar, reiskosten zullen dan in rekening worden gebracht.

Danielle helpt je zelf de antwoorden te vinden op je vraag(en) Ik spreek uit eigen ervaring. Toen ik aan de sessie begon had ik nog geen idee wat het me zou brengen en ging ik er blanco in, dus zonder verwachtingen. Wat het me bracht, was een bijzonder mooie ontmoeting met Danielle, die mij meteen het gevoel gaf dat het goed zat en dat ik haar kon vertrouwen om mijn gedachten en vragen gewoon op haar los te laten;) Super fijn om met iemand te kunnen praten, die je begeleid en vooral de haast uit je haalt…je tijd laat nemen en tot rust laat komen! Ik ben na onze sessie tot nieuwe inzichten gekomen, die ik meteen ben gaan toepassen en daar heel blij van word;)

Sabiha Barkey

Studio S•A•B

Reserveer NU jouw XL InspiratieSessie via de CONTACT knop

Lees hier meer ervaringen van deelnemers aan de XL Inspiratie Sessies