OP AVONTUUR RICHTING HET LEVEN VAN JE DROMEN

Stil staan bij wie jij bent, wat je doet en wat voor jou belangrijk is, reflecteren, kleur bekennen om vervolgens stappen te zetten richting het leven van je dromen.

Dit avontuur helpt je hierbij.

Ook als je nog niet precies weet hoe nu precies het leven van je dromen eruit ziet, zal dit avontuur je op weg helpen.

Dit is hoe het werkt!
Je ontvangt van mij een week lang elke dag een mail met daarin muziek om je in beweging te krijgen & daarbij behorende opdrachten om stil te staan bij wie je bent, wat je doet en wat voor jou belangrijk is. Te reflecteren, kleur te bekennen en je eigen stappenplan te maken richting het leven van je dromen.

Vraag hier aan en start vandaag jouw avontuur richting het leven van je dromen.

Start vandaag nog met jouw avontuur richting het leven van je dromen en breng meer richting en geluk in je leven door je dromen na te jagen. Elke dag lekkere muziek en nieuwe inzichten om te ontdekken. Makkelijk, duidelijk en met ruimte om alles op je eigen manier te ontdekken en invulling te geven.

Inschrijven voor dit avontuur is geschikt voor jou als je:

 • Allerlei ideeen hebt over wat je allemaal nog graag zou willen doen in dit leven, maar nooit tot actie overgaat.
 • Je laat leiden door je angsten en beperkingen in plaats van actie te ondernemen en het te gaan doen!
 • Meer vrijheid wilt voelen in het dagelijkse leven.
 • Weet dat je meer kunt bereiken in het leven, dan het leven wat je nu leid.
 • Je vroeger allerlei geweldige ideeen had over wat je later zou gaan doen, maar van al die prachtige ideeen niks terecht is gekomen.
 • Helemaal vastloopt en denkt: ‘Is dit het nu?’
 • Je voelt dat er veel meer in je zit, dat je veel meer te bieden hebt, dan er nu uitkomt.
 • Je weer zelf aan het roer van je leven wilt staan

KORTOM: je stappen wilt zetten richting het leven van je dromen!

Stil staan bij wie jij bent, wat je doet en wat voor jou belangrijk is, reflecteren, kleur bekennen en daarna stappen zetten.

Dit avontuur helpt je hierbij.

Ik neem je mee op avontuur richting het leven van je dromen!

 • 7 dagen lang een korte e-mail met daarin:
 • Muziek om je in beweging te krijgen
 • Opdrachten om je aan te zetten tot (zelf)reflectie
 • Inzicht in het leven van je dromen
 • Een op maat gemaakt stappenplan richting het leven van je dromen!

Vraag hier aan en start vandaag jouw avontuur richting het leven van je dromen.

MUZIEK EN HET WERKEN RICHTING HET LEVEN VAN JE DROMEN HEEFT EEN VERRASSENDE UITWERKING OP JE LEVEN

Muziek kan bijdragen aan je mentale gesteldheid en een positief effect hebben op hoe je je voelt. Muziek kan je maken of breken. Sommige liedjes zijn zo puur en oprecht, dat ze me raken en ik kippenvel krijg en soms zelfs overweldigd word door emoties van herkenbaarheid.

Elke keer dat we naar muziek luisteren, vinden er allerlei bijzondere processen in ons plaats. Wereldwijd onderzoek heeft verschillende positieve effecten aangetoond van muziek, van een verhoogd creatief vermogen en besluitvaardigheid tot beter inzicht en positieve gevoelens. Bovendien kunnen verschillende soorten muziek ons op verschillende manieren raken. Bovenal zet muziek je in beweging en dat is precies wat je nu nodig hebt, beweging, actie, richting het leven van je dromen.

De combinatie van muziek en de (zelf)reflectie in de oefeningen maakt dit avontuur zo bijzonder. Het zorgt ervoor dat de uitwerkingen recht vanuit je hart komen, je creativiteit aanwakkeren, je een gevoel van vrijheid geven, omdat je je eigen keuzes maakt en je eigen pad volgt. Dit is wie jij bent en wat bij jou hoort. Het maakt dat je tot nieuwe en bijzondere inzichten komt, nieuwe mogelijkheden en paden ontdekt, maar bovenal dat je krachtige keuzes maakt en besluit dat het nu eens en voor altijd tijd is om je dromen te verwezenlijken.

Vraag hier aan en start vandaag jouw avontuur richting het leven van je dromen.

Danielle is voor mij een persoon die me laat voelen dat crazyness helemaal okay is. Ze is altijd bereid om feedback te geven op dingen die ik haar op de meest vreemde tijden stuur. Ze geeft me kracht om dingen te doen, die ik voorheen niet afmaakte. Danielle is een powervrouw die inspireert en je net die vraag kan stellen die je nodig hebt om zelf weer verder te gaan.

Ze heeft fantastische dromen met InspiratieRijk en die gaat ze bereiken, want ze weet zelf hoe het is om niet te weten welke kant je nu met jezelf op moet!

Loes van Gemert