Afgelopen weekend kwam het binnen. Tijdens een heerlijke wandeling in mijn InspiratieRijk besefte ik dat bekende wegen geen nieuwe deuren openen!

En dat is de reden dat ik onbekende paden blijf opzoeken. Daarom blijf ik zoeken naar de mensen die mij het best verder kunnen helpen op mijn reis over de paden die mij nog niet of onvoldoende bekend zijn. Om mij te gidsen naar mijn volgende bestemming als mens, als coach en als ondernemer. Om deuren te openen waarvan ik soms niet eens weet dat ze bestaan.

Reflecteren
In de afgelopen anderhalf jaar hebben een flink aantal geweldig mooie mensen mijn pad gekruist. En zo tegen het eind van weer een jaar, terwijl ik aan het reflecteren ben, vind ik het tijd deze mensen in het zonnetje te zetten.

Purpose
Zo’n anderhalf jaar geleden kwamen Mabel Duchossoy en Crystal Kwee op mijn pad. Zij hielpen mij bij het vinden van mijn Purpose in Life, bij het leggen van de basis van InspiratieRijk Coaching. Ik leerde dat ik altijd had gewerkt vanuit mijn mannelijke energie, vanuit de go go go mentaliteit om vooral zo snel mogelijk mijn doelen te behalen en weer door te gaan. Zij lieten me kennismaken met de vrouwelijke energie, de energie van creatie, inspiratie en creativiteit. Het begon weer te stromen.

Vrouwelijke Energie
Daarna mocht ik aanschuiven bij Marianne Hermsen Coach Business School om te leren hoe ik kan werken vanuit de juiste energie, vanuit mijn vrouwelijke energie, vanuit de juiste basis. Om te leven en werken vanuit liefde en vertrouwen en hoe de angst achter me te laten.

Spiegelen
Ondertussen was ook Hilde Jagerman ten tonele verschenen om mij alles te leren over challenges. Uiteindelijk was zij degene die mij het hardst uitdaagde, me een flinke spiegel voorhield en me vertelde dat ik mijn hart mocht gaan volgen, omdat het klopt!

MindWalk
Nadat 3 mensen me binnen een paar weken tijd tipten over MindWalk kwam ik begin dit jaar terecht bij Jacqueline Smeets. Zij leerde me de fijne kneepjes van het MindWalken, wat ik nu met veel plezier als MindWalk trainer voor particulieren en bedrijven mag verzorgen in en om Breda.

Innerlijk Kompas
Iemand die al een tijd op mijn verlanglijstje stond was Evelien van Es. Bij en van haar wilde ik graag verder leren. Leren over mijzelf, leren als coach EN leren ondernemen En soms, nou ja eigenlijk best vaak als ik naar deze lijst kijk, komen wensen uit. Evelien is een business coach uit duizenden die me hielp mijn Innerlijk Kompas scherp te stellen. Dit innerlijk kompas helpt me bij het maken van de juiste keuzes, zakelijk, maar zeker ook persoonlijk. Het houdt me scherp, zorgt voor focus en geeft me richting. Zo trots dat ik haar mijn coach en sparring partner mag noemen.

Dankbaar Hart
Dankbaar is het woord dat bij me opkomt als ik aan al deze prachtige vrouwen denk. Een intense dankbaarheid voel ik voor het feit dat ze in mijn leven kwamen en de voor mij onbekende paden, samen met mij hebben bewandeld en begaanbaar hebben gemaakt. Dankbaar dat zij me hielpen en nog steeds helpen om te groeien als mens, als coach en als ondernemer.

Intenties en Groei
Naast het reflecteren ben ik ook al bezig met het volgende jaar. Met mijn intenties en het daarbij horende ‘groei’ verlanglijstje voor 2019. En zonder dat het nieuwe jaar begonnen is, is het eerste verlangen al gerealiseerd. Vanaf deze week ben ik gestart bij De Vlog Academy van vlog Koningin Layla van Egeraat. Met deze inspirerende dame sluit ik de indrukwekkende lijst af.

Voor Jezelf Kiezen en Hulp Vragen
Soms voelt het alsof je niet vooruit komt, alsof je maar wat doet en steeds in hetzelfde rondje loopt. Hoe mooi en fijn is het dan om voor jezelf te kunnen kiezen en hulp te vragen om de paden te bewandelen die jou daar brengen waar jij graag wilt zijn.

Dames, mooie vrouwen, Lieve Ladies, vanuit het diepst van mijn hart dank ik jullie allen voor jullie bijdrage aan mijn groei.
Ik had dit niet alleen gekund, en ook jij, lieve vrouw, hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Wil jij graag stoppen met het lopen in dezelfde rondjes?
Zoek jij iemand die je helpt bij het vinden van Innerlijke Rust?
Rust in je hoofd, rust in je lijf, zodat je weer kunt gaan genieten van het leven.
Die je begeleidt bij het creëren van Ruimte in je oh zo drukke leven, om de dingen te doen die jij leuk vindt, waar jouw hart sneller van gaat kloppen?
Zodat je heerlijk bij kunt komen en op kunt laden om zo vol energie door het leven te dansen.
En om dat samen te gieten in jouw Natuurlijke Ritme, een ritme dat het best bij jou past? Zodat er Ruimte ontstaat om tot Rust te komen en simpelweg gelukkig te zijn.

Vraag dan vandaag nog een online inspiratiesessie van 30 minuten aan. Ik sta te trappelen om je op weg te helpen.