Een verrassende wending in het InspiratieRijk
AND Proudly Presenting its newest Team Member
 
Vorige week zat ik met een van mijn eigen coaches in een videocall, omdat ik een blokkade voelde, waar ik maar niet doorheen kwam. En in dat gesprek kreeg ik echt een mega inzicht.
 
Wat ik tot nu toe een uitdaging vind in het ondernemen, is het delen van mijn verhaal. Want wat is nu mijn verhaal? En waar vind ik mijn verhaal? Je verhaal, zo hoorde ik vaak, ligt heel dicht bij jezelf. Het ligt in jouw kern, in dat stuk van jezelf wat moeiteloos komt. Het zit verweven met je persoonlijke kracht. Het is iets wat jij als vanzelfsprekend beschouwt, maar wat voor anderen helemaal niet zo vanzelfsprekend is.
 
In het gesprek hadden we het over mijn burnout en de wandelcoach die ik daarvoor in de arm heb genomen. Tijdens mijn verhaal over onze wandelingen zag deze coach iets gebeuren. ‘ Jeetje’, zei ze, ‘er gebeurt iets met je houding, met je energie als je verteld over jullie wandelingen’. Waarom wandel jij zelf eigenlijk niet met je klanten? En op het moment dat ze dat zei gebeurde er iets in mij. Het leek alsof er een blok van mijn schouders viel. De blokkade die ik al die tijd voelde, verdween als sneeuw voor de zon,
 
Want jeetje, jaaaaa, als het gaat over buiten in de natuur zijn. Over wandelen en alles wat er, soms onverwachts, op je pad komt. Als het gaat over mijn aller-, allergrootste liefde en passie, dan gaat het over buiten in de natuur zijn. Me verbinden met alles wat er om me heen te zien, te ervaren en te voelen is. DAT is waar mijn kracht ligt, en dat is zeker waar mijn verhalen liggen. Want mijn liefde voor de natuur is er met de paplepel ingegoten. Daarover zullen vast nog vele verhalen volgen.
 

De natuur is mijn inspiratiebron, ik kom er tot rust, ik krijg er de meest bijzondere inzichten, en ik laad er op. Ik doe dan ook niets liever dan eropuit trekken met mijn Franse Bulldog maatje. Voor hem, door hem en met hem moet ik er elke dag uit. En hoe fijn is het om elke dag de ruimte van de natuur te voelen en te ervaren. Het geeft me dat gevoel van vrijheid waar ik zo enorm naar verlang. En nu, nu heeft mijn maatje ook een maatje gekregen, het nieuwste teamlid van InspiratieRijk. Als we dan eens weg zijn, en dat is gelukkig niet heel vaak, dan is hij niet helemaal alleen. En ik, ik heb een extra avonturier om met mij mijn InspiratieRijk in te trekken.

Mijn inspiratie bubbelt en bruist. Stay tuned, want er komen echt gave dingen aan.