Als klein meisje wist ik het al, ik zou later een zeer succesvolle zakenvrouw worden. Ik zie het nog zo voor me. Het was een druilerige dag, een beetje zoals vandaag. Ik zat met mijn moeder aan tafel en ze vroeg me wat ik later wilde worden. En dit is wat ik haar vertelde: ‘Later als ik groot ben, dan word ik een zeer succesvolle zakenvrouw!’ Ik zag mezelf al helemaal voor me staan in mijn mantelpak bij mijn cabrio.

Als studente beleefde ik vervolgens grote avonturen, ik wilde de wereld veranderen, reizen, ik had grootse plannen, de wereld was mijn speeltuin. En dat was op dat moment ook echt zo. Voor mijn studie aan de hogeschool voor toerisme reisde ik veel en liep ik stage in het buitenland. Alles wat ik maar wilde, alles wat ik bedacht dat ik wilde doen, het lukte me.

Na mijn studie ging ik aan het werk en ook hier liet ik me niet stoppen. Had ik het niet naar mijn zin, paste het toch niet zo goed bij me, dan veranderde ik van baan. En nooit zat ik zonder. Het eindigde bij een multinational, waar ik een mooie carrière tegemoet ging. Ik ontmoette mijn man en we kregen drie prachtige kinderen. Ik wilde ze een liefdevol thuis geven en besloot om part time te gaan werken. Daar ging mijn carrière, maar mijn ambitie bleef en werd zelfs misschien alleen nog maar groter.

Jarenlang heb ik met alle liefde voor mijn gezin gezorgd (en nog steeds natuurlijk!) en mijn werkzaamheden verricht. Ik had alles perfect onder controle, maar toch klopte er iets niet. Ik miste mezelf, had moeite mijn draai te vinden en kon mijn ambitie nergens in kwijt. Aan de buitenkant klopte alles en lachte ik, maar van binnen stroomden de tranen en vroeg ik me regelmatig af ‘Is dit het nu?’

Na de geboorte van onze jongste was er geen houden meer aan, er moest iets veranderen. Ik wilde nog meer uit mijn leven halen, nog meer mijn gaan passie leven. Ik ging op zoek naar manieren om erachter te komen hoe ik dit nu voor elkaar kon krijgen. Hoe ik meer plezier kon gaan beleven, een ultiem geluksgevoel kon ervaren en meer vrijheid kon creëren. In verbinding met mijzelf en met mijn gezin.

Vandaag de dag is alles anders. Ik heb mijn vrouwelijke zachtheid (her)ontdekt en voel me meer dan ooit verbonden met mijn missie om vanuit verbinding meer vrijheid, geluk en plezier te creëren in de wereld. Ik wil jou helpen om dit vanuit Innerlijke Rust, Persoonlijke Ruimte en het volgen van jouw Natuurlijke Ritme ook voor elkaar te krijgen. Want dat kán. Je hoeft het niet alleen te doen! Wat jij nodig hebt, is de juiste inspiratie om een stap vooruit te zetten.

Ben jij op zoek naar de juiste inspiratie om weer ‘gewoon’ gelukkig te worden? Om weer vol energie middenin het leven te staan?

Neem dan contact met me op, dan kijken we samen welke route het best bij jou past.