VOOR WIE?

DAAN 
staat voor InspiratieRijke, creatieve, muzikale en natuurlijke training en coaching. Voor de stralende vrouw, die het voor de buitenwereld helemaal voor elkaar heeft. Met een prachtig gezin, een fijn huis, een bloeiende carriere en een druk sociaal leven. Je hebt alles wat je gelukkig zou ‘moeten’ maken, maar dit is niet hoe jij je voelt.

Je vraagt je dan ook regelmatig af ‘Is dit het dan?’ 
Je zit niet lekker in je velslaapt slecht, bent vaak moe, snauwerig en voelt je regelmatig gespannen of gestresst met allerlei lichamelijke klachten als gevolg.
Er is maar 1 ding waar je op dit moment enorm naar verlangt en dat is RUST.

RUST EN REGIE

Regie over je eigen leven vanuit de thema’s Rust, Ruimte en Ritme is de rode draad in mijn coaching en trainingen. Ik maak daarbij gebruik van verschillende training- en coachtechnieken waaronder wandel- en natuurcoaching, muzikale reflectie, creatieve coaching, speelse tools en meer. Misschien klinkt het wat zweverig. Maar zweverig ben ik absoluut niet! 
Stel je open en laat je vooral verrassen

COACHING

Als InspiratieRijke coach begeleid ik jou naar meer innerlijke rust. Rust in je hoofd, rust in je lijf. Ik help je bij het creëren van meer me-time. Tijd om dingen te doen die jij leuk vindt, die voor jouw belangrijk. Daarnaast gaan we op zoek naar jouw natuurlijke ritme. Met de stroming mee in plaats van ertegenin.

In mijn coaching gebruik ik elementen uit de natuur die symbool staan voor jouw innerlijke natuur. Ik daag je uit om je zintuigen volledig open te zetten en zo weer in verbinding te komen met jezelf. Je leert weer te vertrouwen op je innerlijke wijsheid, jouw intuïtie.

Nieuwsgierig geworden?

BEROEPSVERENIGINGEN