8 Maart 2019  |  Internationale Vrouwendag
Het thema van Internationale Vrouwendag 2019 is Heldinnen.
Wat een prachtig thema. En heldinnen zat waar ik iets over zou kunnen schrijven. Mijn moeder, mijn 3 lieve zussen, mijn prachtige dochter, om over mijn vriendinnen, coach klanten en heldinnen met een beroemde status maar te zwijgen.

De heldin in jou
Maar hoe zit het met de heldin in jou? Denk je daar weleens over na?
Ieder van ons heeft een verhaal, een leven geleefd. Een leven vol hoogtepunten, maar zeker ook met dieptepunten en tegenslagen. En kijk jou nou eens. Je bent er nog. Je bent er doorheen gekomen. En zeer waarschijnlijk zijn er zelfs tegenslagen geweest die je sterker hebben gemaakt. Dieptepunten die je inzichten hebben gegeven die je anders misschien helemaal niet gehad zou hebben. Momenten die je hebben geïnspireerd om van koers te wijzigen. Kijk eens oprecht naar de reis die je al achter de rug hebt, naar wat je allemaal hebt meegemaakt. En kijk vooral ook eens naar je succesverhalen. Als je er echt eens voor gaat zitten zijn het er vast meer dan je denkt.

Kruispunt
Er zijn vaak meerdere momenten in je leven dat je je op een kruispunt bevindt. Ga je links, rechts, rechtdoor of misschien wel terug over dezelfde weg. De vragen die naar dit kruispunt toe leiden zijn meestal een van de volgende: ‘Is dit het nou, wat is er van mijn dromen terechtgekomen of zo had ik me mijn leven niet voorgesteld!’ Het stellen van deze vragen en de bijkomende gevoelens veroorzaken een innerlijk conflict. Een conflict tussen hoe het is en hoe je het graag zou willen, of hoe je je het had voorgesteld.

Jouw heldin laten ontwaken
Om de heldin in jou echt te doen ontwaken is het zaak om naar binnen te keren en jouw innerlijke InspiratieRijk vorm te geven. De krachtige basis van waaruit jij een leven kunt leiden dat bij jou past. Om je af te vragen hoe de werkelijkheid anders is dan jij het graag zou willen. Om helderheid van binnenuit te creëren en te bepalen hoe jij je leven kleur wilt geven. Wie jij wilt zijn, welke route jij af wilt leggen en de regie weer zelf in handen te nemen. En vanuit deze krachtige InspiratieRijke basis toe te werken naar een leven waarin jij te allen tijde volledig jezelf kunt zijn. Een leven waarin er ruimte is voor jou en de dingen die jij belangrijk vindt. Waarin jij de schrijfster bent van jouw verhaal, letter voor letter, pagina voor pagina, hoofdstuk na hoofdstuk. Het prachtige verhaal van jouw leven dat jij vormgeeft en waarin jij optimaal geniet van elk stukje van de reis.

Jij bent mijn heldin!
Weet dat wie je ook bent, waar je ook bent en wat je ook doet, dat jij mijn heldin bent.
Jij bent mijn heldin met al je mooie en minder mooie kanten.
Jij bent mijn heldin met alle hoogte- en dieptepunten die jou hebben gevormd tot wie je bent.
Jij bent mijn heldin met alle uitdagingen die je bezighouden.
Jij bent mijn heldin voor ieder geluksmoment dat je koestert.
Jij bent mijn heldin voor elke keuzes die je maakt.
Jij bent mijn heldin, omdat je precies bent waar je moet zijn.
Jij bent mijn heldin, omdat je precies bent wie je bent.
Goed genoeg, waardevol en geliefd.
JIJ BENT MIJN HELDIN!

 


INTERNATIONALE VROUWENDAG ACTIE

Op deze dag van de vrouw, voor de vrouw heb ik een bijzondere actie voor jou als volgster van het InspiratieRijk.
Voel jij je op dit moment niet de heldin in je leven?
Sta jij op een kruispunt en kom je er niet uit welke weg te kiezen?
Wil je je leven graag anders inrichten, maar hoe dan?
Ben je moe van het in de lucht houden van al die ballen?

In de maanden april, mei en juni neem ik een aantal vrouwen mee op reis. Een reis naar innerlijke rust, persoonlijke ruimte en het vinden van een natuurlijk ritme. Een reis die je maakt met een klein groepje vrouwen, waarin we samen de diepte ingaan op de thema’s Rust, Ruimte en Ritme. ⠀

Wat leer je?
Je leert bewust te ‘zijn,’ om innerlijke rust te creëren, te vertragen en los te laten wat niet past.
Je leert ont-moeten, om de druk van de ketel te halen, lekker jezelf te zijn en ruimte te maken voor wat jij leuk vindt.
Je leert om stapje voor stapje je leven in te richten volgens jouw natuurlijke ritme

Wat gaan we doen?
Je komt elke maand een live dagdeel samen op locatie met alle deelneemsters.
Je ontvangt 3 maanden lang, elke week een bijzondere opdracht van mij via mail. ⠀
Je krijgt een geweldig cadeaupakket, met heerlijke selfcare producten ondersteunend aan de thema’s.
Je krijgt toegang tot de (besloten) InspiratieRijke, liefdevolle en energieke Facebook community
En natuurlijk ontvang je mij als jouw inspirator, motivator, steun en toeverlaat, maar bovenal als jouw grootste cheerleader.

Aanmelden
Besluit je tussen vandaag en uiterlijk zondag 10 maart 2019 om met mij op reis te gaan, dan betaal je geen €795,- maar €650.- Aanmelden doe je via een mail naar danielle@inspiratierijk.nl. Wil je eerst meer weten, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Ik zou het geweldig vinden als je erbij bent, omdat ik elke vrouw een leven vanuit Innerlijke Rust, met voldoende Persoonlijke Ruimte in haar eigen Natuurlijke Ritme gun. Een leven waarin zij zelf de regie heeft. Een leven dat bij haar past en waarvan ze met volle teugen geniet.