Dan loop je heerlijk in de polder en hoor en zie je dit….. Het boek dat ik op dit moment lees, the Alchemist, spreekt over ‘the omen of nature’ die je helpen in het vinden van je Personal Legend, ook wel de missie in je leven, datgene wat je uit wil dragen en achter wilt laten in deze wereld. En ineens kwam ‘t binnen… You are chipping away toward your Personal Legend, like the woodpecker is chipping away toward his Personal Legend, creating a hole in the tree. Mijn missie is het creëeren van mijn persoonlijke creatie- en inspiratieruimte om hier straks anderen uit te kunnen nodigen hetzelfde te doen.

Op de terugweg steeg er een aalscholver op vanuit het water. De woorden ‘Ready for take off’ kwamen in me op. Nee toch, zou het echt….. Ben ik ready for take off? Klaar om nu de eerste stappen te gaan zetten richting het naleven van mijn droom? Super spannend en kwetsbaar tegelijk, omdat het van mijzelf is en nu de wereld in gaat, maar vooral een groot avontuur, wat ook wel weer een lekker gevoel geeft. Maar ik zeg ‘Ready as I’ll ever be’, ik heb er zin in. Jullie ook hoop ik?

Wat is het toch heerlijk om via de tekenen van de natuur een bevestiging te krijgen dat je op de goede weg bent. Het staat nu zwart op wit….. Get ready everybody, ik kom eraan….. I’m chasing my dreams straight to the top, into a sky that has no limits. Zodra mijn InspiratieRijk geboren is volgt er meer moois. Stay tuned. Enneh laat vooral ook eens weten wat jou bezighoud, leuk!