Denk jij ook wel eens ‘als ik morgen de loterij win, dan…..’ Fijn hè om zo lekker weg te dromen over wat zou kunnen zijn? Maar waarom leef je nu eigenlijk niet het leven van je dromen?

Heb je wel eens goed nagedacht over wat nou eigenlijk het leven van je dromen is?  En heb jij dan ook zo’n stemmetje dat dan zegt, ‘dat kan je toch helemaal niet’, ‘je hebt het toch goed nu, waarom zou je alles omgooien’ , ‘de timing is niet goed nu’of ‘daar heb ik de tijd niet voor (met een jong gezin)’. Bekijk hier een inspirerend filmpje.

Al sinds ik een jaar of 15 ben roep ik dat ik zelfstandig ondernemer wil worden, maar al die tijd hoorde ik die vervelende stemmetjes die me toesprakenen me enorm begrensden. Na de geboorte van onze oudeste zoon, nu 5 jaar geleden, begonnen de kriebels weer sterker te worden. Voorzichtig ben ik begonnen met enkele trainingen die me dichter bij mezelf brachten en me leerden wie ik nu eigenlijk ben en waarom ik doe wat ik doe. Inmiddels zijn we dus 5 jaar en 3 kinderen verder en  kan ik zeggen dat ik super trots ben op de prachtige vrouw die me zojuist aankeek in de spiegel. Inside and out…. (best confronterend om het zo op te schrijven). Want jeetje wat ben ik trots op de stappen die ik gemaakt heb richting mijn droomleven. In het begin heel langzaam, maar naarmate de tijd verstrijkt volgen de stappen elkaar steeds sneller op. Door boeken te lezen, oefeningen te doen, veel soul searching, challenges aan te gaan, webinars te volgen en naar events te gaan voel ik fysiek de groei die ik doormaak. Het lijkt wel of ik energieker in het leven sta en er deuren opengaan die eerder gesloten bleven. Mensen zeggen letterlijk, ‘Jeetje je straalt’! Nu vooral doorzetten en doorgaan op de ingeslagen weg, niet meer twijfelen, geloof in jezelf en je eigen kracht. Aan de slag met die passie en op naar het leven van je dromen!

I’m chasing my dreams straight to the top, into a sky that has no limits. En jij?

Ga je met me mee op avontuur op weg naar het leven van mijn dromen? Volg me op www.inspiratierijk.nl of via Facebook. Wellicht inspireer ik jou om hetzelfde te gaan doen.

Ik zou het leuk vinden om van je te horen. Laat me in een reactie weten wat je van dit artikel vond en waardoor jij je bijvoorbeeld laat tegenhouden/begrenzen?