RECENCIES XL INSPIRATIESESSIE

De inspiratiesessie doet zijn naam eer aan, want dat is precies wat het mij gebracht heeft: inspiratie!

De combinatie van wandelen – door een prachtig natuurgebied! – en de gesprekken en begeleiding van Danielle, maakt dit een zeer waardevolle sessie. Sowieso is het heerlijk om even 1,5 uur echt met jezelf en datgeen waar je inspiratie over wilt opdoen te zijn. De combinatie met de natuur hierin maakt dat voor mij nog waardevoller, omdat ik hierdoor veel makkelijker bij mijn gevoel kan komen en zaken veel sneller helder heb. Win-win dus!

Danielle coacht op een hele prettige manier. Ze is erg toegankelijk en invoelend en deelt ook vanuit haar eigen ervaringen. Ik voelde me echt gehoord en gezien en durfde daardoor ook vrijuit te brainstormen over mogelijkheden die ik anders niet uitgesproken zou hebben.

Heb je behoefte aan een fijne sparringpartner, rust, ruimte en natuur plus een flinke dosis inspiratie? Dan kan ik je de XL inspiratiesessie bij Danielle van harte aanbevelen!

Lyke Kemps-Messelink