ERVARINGEN COACH TRAJECTEN

& XL INSPIRATIESESSIES

Soms ben je zo druk, zo je best aan het doen dat alles lijkt te mislukken. maar hoe kan nou iets mislukken wanneer je zo je best doet? Is het wel mislukt, is het wel leuk wat je doet? wordt je er nog blij van of al lang niet meer. soms ben je zo druk dat je niks meer ziet, hoort, merkt en voor je het weet ben je het belangrijkste vergeten. Jezelf.

Ik hield zo veel ballen in de lucht, dacht ik. ik moest zo veel doen, dacht ik. ik had zo veel verplichtingen, dacht ik. Zo veel verwachtingen aan te voldoen, dacht ik. Totdat ik viel en mijn burn out kreeg. Ik wist het niet meer, niks was goed en ik was intens verdrietig. Als of ik van een gure herfst zo de stille koude winter in viel.

Daar zat ik. alle ballen op de grond, er werd niks meer gedaan, mijn verplichting vervult, verwachtingen niet voldaan. En ik wist het niet meer. Met dank aan mijn eerste coach kon ik weer opkrabbelen. kijken wat van de burnout bij mij lag, waar had ik invloed op en ging ik dus aanpakken, en waar had ik geen invloed op en hoefde ik dus niet meer mee te dragen. heerlijk. De lente kon beginnen…. ik kon weer verder….. maar waar heen….. en toen kwam Danielle. 

“Ik weet het niet meer, ik weet niet waar ik heen moet” 
“Jawel, we moeten alleen wat helderheid scheppen” 

En dat heeft ze gedaan. We praatten, lachten en ze schepte stapje voor stapje helderheid in mijn chaos. Er kwam een heerlijke puurheid in mijn kijk op mijn weg. Er kwam door het praten en wandelen en je kop in de wind een rust die je de mogelijkheid gaf om de lagen stof in je hoofd weg te laten waaien. als een grote schoonmaak voor je hoofd. deuren tegen elkaar open, troep de deur uit die je niet meer nodig hebt, mooie spullen oppoetsen en een mooi plekje geven en met een opgelucht gevoel weer verder. Zeer passend bij de lente.

Dat kan ik iedereen aanraden. Je hoeft niet altijd een directe hulpvraag te hebben, maar iedereen kan wel eens een grote schoonmaak gebruiken!

Ik heb weer helder wat mijn route is. Het grappige is dat ik nog altijd hetzelfde werk doe als voor mijn burn out, alleen wel voor een nieuwe werkgever. Mijn prioriteiten liggen meer bij mezelf en minder bij een ander. Ik heb meer plezier, kies meer bewust en slaap veel beter. Ik ben klaar voor de zomer.

Anoniem

“Ik vond het traject bij ontzettend bijzonder en heel waardevol. Diep van binnen en intuitief weet je vaak wel waar je passie zit en waar je echt blij van wordt, maar om dat te bevragen en open op tafel te leggen is best lastig! Het is heel fijn om een coach te hebben die samen met jou terug naar de kern gaat. Danielle is ontzettend betrokken en heeft me geholpen om dingen waar ik onzeker over was gewoon maar eens uit te spreken. Ik heb voor mezelf bevestiging gevonden in waar mijn passie ligt en heb nu ook de eerste stappen gezet om er echt iets mee te doen!”

Saskia Marcelis

Danielle helpt je zelf de antwoorden te vinden op je vraag(en) Ik spreek uit eigen ervaring. Toen ik aan de sessie begon had ik nog geen idee wat het me zou brengen en ging ik er blanco in, dus zonder verwachtingen. Wat het me bracht, was een bijzonder mooie ontmoeting met Danielle, die mij meteen het gevoel gaf dat het goed zat en dat ik haar kon vertrouwen om mijn gedachten en vragen gewoon op haar los te laten;) Super fijn om met iemand te kunnen praten, die je begeleid en vooral de haast uit je haalt…je tijd laat nemen en tot rust laat komen! Ik ben na onze sessie tot nieuwe inzichten gekomen, die ik meteen ben gaan toepassen en daar heel blij van word;)

Sabiha Barkey

Studio S•A•B

De inspiratiesessie doet zijn naam eer aan, want dat is precies wat het mij gebracht heeft: inspiratie!

De combinatie van wandelen – door een prachtig natuurgebied! – en de gesprekken en begeleiding van Danielle, maakt dit een zeer waardevolle sessie. Sowieso is het heerlijk om even 1,5 uur echt met jezelf en datgeen waar je inspiratie over wilt opdoen te zijn. De combinatie met de natuur hierin maakt dat voor mij nog waardevoller, omdat ik hierdoor veel makkelijker bij mijn gevoel kan komen en zaken veel sneller helder heb. Win-win dus!

Danielle coacht op een hele prettige manier. Ze is erg toegankelijk en invoelend en deelt ook vanuit haar eigen ervaringen. Ik voelde me echt gehoord en gezien en durfde daardoor ook vrijuit te brainstormen over mogelijkheden die ik anders niet uitgesproken zou hebben.

Heb je behoefte aan een fijne sparringpartner, rust, ruimte en natuur plus een flinke dosis inspiratie? Dan kan ik je de XL inspiratiesessie bij Danielle van harte aanbevelen!

Lyke Kemps-Messelink

Onlangs heb ik een XL inspiratiesessie gevolgd bij Danielle van Inspiratierijk. Het bedrijf heet Inspiratierijk en de sessie inspiratiesessie en daar is geen woord aan gelogen! Heel erg inspirerend hoe Danielle je meeneemt de natuur in en daarbij op een hele natuurlijke manier zonder waardeoordeel je een spiegel voorhoudt. Al wandelend ga je met Danielle het gesprek aan over een onderwerp wat jou op dat moment bezig houdt. Op verschillende manieren en vanuit verschillende inzichten wordt het onderwerp van jouw keuze belicht. In combinatie met de omgeving waarin je loopt kan ik niet anders zeggen dan dat dit zéér inspirerend is. Dus, wil je ook geïnspireerd worden op een onderwerp van jouw keuze, boek dan een XXL inspiratiesessie en je komt gegarandeerd verder!

Nathalie Walvoort

Cornectie

ERVARINGEN MIND-WALK

Ik heb 2 Mind-walk cursussen bij Daniëlle gevolgd.

Ik kan oprecht zeggen dat alle Mind-walk avonden cadeautjes waren.

Daniëlle voelt precies aan wat de groep nodig heeft en speelt daar direct op in. Haar energie, aandacht en liefde voor de natuur is prachtig om te ervaren.

Ik merk dat ik sinds het volgen van de Mindwalk cursussen met veel meer aandacht aanwezig ben en dus veel meer geniet van alles om me heen. Wat is het heerlijk om bewust te vertragen en even alle zintuigen open te zetten! Het geeft me veel rust en helderheid.

De geleide meditaties aan het einde van iedere les en het theetje daarna met de geweldige groep waren ook heerlijk.

Daniëlle, bedankt voor alle mooie momenten en inzichten.

Danielle helpt me ‘naar buiten te keren en buiten weer naar binnen te keren’ letterlijk en figuurlijk! Met zachtheid naar mezelf te kijken en vertrouwen in het proces te hebben! Fijne groep die ‘veilig’ voelt en waarin ruimte is om jezelf te zijn!

Mind-Walk is voor mij iets om naar uit te kijken. Iedere woensdag een moment van rust in de natuur, terwijl je wel bezig bent.
Daarnaast is het fijn dat Danielle, samen met de rest van de groep, je een luisterend oor biedt.

Mind-Walk is heerlijk voor als je graag rust en beweging afwisselt. Het is heerlijk om al bewegend, wandelend of met gemakkelijke oefeningen, te ontspannen. Zeker in de mooie groene omgeving waarin we ons telkens bevinden. Het is als het ware finetunen van je zintuigen, om de week van je af te schudden, dichter bij jezelf te komen of alles op een rijtje te zetten.

De kleine groep is erg fijn en de wandelingen zijn verrassend op een fijne manier. Zeer aan te raden!

Het grootste compliment dat ik Danielle kan geven, is dat zij het voor elkaar krijgt mij in weer én wind van de bank af te krijgen om aan de  Mind-Walk te gaan! Iedere maandagavond kijk ik er weer naar uit om een bijzondere avond te mogen beleven. Danielle bereidt haar avonden zorgvuldig voor met een bepaald thema dat centraal staat. Mooi om te ervaren wat het met je doet om echt even aandacht voor jezelf te hebben. Wat het voor mij zo fijn maakt, is dat er ook altijd ruimte is voor humor, we hebben gewoon ook ontzettend veel lol met elkaar.

Kortom: Mind-Walk is écht een aanrader voor lichaam en geest!

Nathalie Walvoort