SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Wanneer andere mensen de glinstering in je ogen, jouw sparkle, kunnen waarnemen en je erop aanspreken. Dan is het moment aangebroken, dat je buitenkant laat zien, hoe jij je aan de binnenkant voelt. Want wat jij naar buiten toe uitstraalt, is een reflectie van hoe jij je binnenwereld ervaart.

HET STARTPUNT
1. Als je weet wie je Ć©cht bent in de kern. Zonder daarin de rol van partner, moeder, zus, vriendin, etc. mee te nemen, wie ben je dan?
2. En daarnaast voelt wat jij nodig hebt, waar jouw verlangens en behoeften liggen en daar gehoor aan kunt en durft te geven.
3. Door in verbinding te blijven met je lijf, je gedachten en emoties en ze aandacht, tijd en ruimte te geven.
4. In beeld te brengen hoe je dit alles door kan vertalen en vorm kan geven in het leven dat je leidt. Door jezelf de vraag te stellen hoe je ervoor kan zorgen dat wie jij bent en wat jij nodig hebt ook daadwerkelijk een plekje krijgt in je leven?

DE BASIS
Op het moment dat het jou lukt om vanuit deze basis, in harmonie met jezelf en je omgeving, te gaan leven en heel dicht bij jezelf te blijven, zal er een shift vanbinnen ontstaan. Een kleine spark die steeds verder uitgroeit en zich naar buiten toe laat zien en ook jouw ogen laat stralen.

Mijn sprankel gaat aan van een wandeling met mijn zintuigen open en de verwondering, bewondering en magie in de natuur ervaren. Van bijzondere ontmoetingen, een diepe connectie voelen en mooie gesprekken voeren. Van een hand die de mijne vindt…

Wanneer gaat jouw sparkle ‘aan’?

Ik wens je een sprankelend weekend toe šŸ’«

Liefs,
Daniƫlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *